Duurzaam verbeteren en onderhouden

… door resultaatgericht samenwerken met onze opdrachtgevers en ketenpartners.

Totaalonderhoud voor alle gebouwen 

Mens-Zeist Vastgoedonderhoud B.V. is een van de grotere vastgoedonderhoudsbedrijven in Nederland en levert diensten op het gebied van

Schilderen en onderhouden (S & O)

Verbeteren en verduurzamen (V & V)

Service onderhoud (SO)

Vastgoedadvies (VGA)

Op een professionele wijze intensief samenwerken met onze opdrachtgevers. Luisteren naar onze klanten en maatwerk leveren met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Samen kunnen we zorgen voor plezierig, veilig en op een duurzame wijze wonen en werken. Tevreden klanten, een gezond bedrijf en goed presterende medewerkers.

Samen met onze leveranciers en ketenpartners zijn we goed voor onze klanten en “de klanten van onze klanten”. Ons werkgebied is heel Nederland, met een concentratie van activiteiten in een straal van 80 kilometer rondom Zeist. Duurzame en resultaatgerichte ketensamenwerking een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Onze processen zijn gezekerd in voor ons belangrijke certificaten. Dankzij deze systemen zijn de stabiliteit, de kwaliteit in product en proces, het veilig werken, het duurzaam en ecologisch verantwoord werken en de zeven zekerheden van het VGO-keur goed geborgd.