Van maandag 26 juli t/m vrijdag 13 augustus is ons kantoor gesloten. Bij een calamiteit kunt u bellen naar: 06-11581581.

Mens-Zeist Vastgoedonderhoud B.V.

… in 120 jaar uitgegroeid tot één van de grotere vastgoedonderhoudsbedrijven in Nederland.

Historie Mens-Zeist

In 1901 begint de heer Mens in Zeist een schildersbedrijf en gedurende drie generaties lang is Mens-Zeist als familiebedrijf uitgegroeid tot een professionele leverancier van totaalonderhoud aan vastgoed. Al decennialang zijn we trots op onze medewerkers en zorgen we voor continuïteit van onze betrokken en goed opgeleide vakmensen.

In 2009 is het familiebedrijf overgenomen door de directie en managementteamleden. Het bedrijf is met behoud van de structuur, de mensen en de kernwaarden van het familiebedrijf voortgezet.

In 2016 heeft een flinke reorganisatie plaatsvonden en daarna zijn alle activiteiten ondergebracht in Mens-Zeist Vastgoedonderhoud B.V.. Als handelsnaam wordt ook Mens-Zeist Totaalonderhoud gebruikt. Mens-Zeist is ingericht om aan te sluiten op de vraag en de werkstromen van onze opdrachtgevers.

Mens-Zeist Vastgoedonderhoud B.V. is als zelfstandig en onafhankelijk bedrijf een van de grotere vastgoedonderhoudsbedrijven in Nederland.