Missie

Mens-Zeist participeert in de ontwikkeling en uitvoering van duurzaam Vastgoedonderhoud, Bouw en renovatie en Vastgoedservice.

Het participeren staat bij ons voor het als professionele ketenpartner intensief samenwerken met onze klanten, de bewoners en gebruikers. Wij luisteren naar onze klanten en leveren maatwerk tegen zo laag mogelijke kosten.

Wij streven naar tevreden klanten, een gezond bedrijf en zijn een betrouwbare partner voor onze klanten, leveranciers en onze eigen gespecialiseerde ketenpartners. Wij willen een stevige, toonaangevende en vernieuwende positie innemen binnen onze branche.

Wij zijn specialist op het gebied  van planmatig onderhoud, schilderwerken, bouwkundig onderhoud, glaswerken, groot onderhoud, renovatie, verduurzamen, energetisch verbeteren, wijkverbetering, service- en  mutatieonderhoud, individuele woningverbetering en kleine bouwkundige ingrepen ten behoeve van woningen en andere gebouwen.

Wij kiezen voor duurzaam en resultaatgericht samenwerken met onze opdrachtgevers. Wij werken veelal op basis van ketensamenwerking met een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

model resultaatgericht werken